Sakarya Ortaokulu

Belgegeçer : 02242466960
WEB http://bursasakaryaortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Soğukkuyu Mah. Mihraplıköprü Cad. No1 Osamangazi/Bursa
VİZYON : 1. a. Özgüven sahibi b. Bağımsız c. Kendi davranış ve hisleri için sorumluluk alabilen, d. Kendine ve başkalarına saygı duyan, e. Eşitliğe inanan, f. Topluma ilgi duyan, işbirliği yapmasını bilen, g. Sorun çözebilen,sorumluluk üstlenebilen,karar alabilen h. Yaratıcı, i. Yeni deneyimlere girmekten korkmayan, hataları gelişme için fırsat bilen öğrenciler yetiştirmek, 2. Sportif faaliyetlerde dereceye giren ekipleri olan bir model okul olmak. 3. Okulumuzun Fen liseleri, Askeri okullar, Anadolu liseleri, vb. okullara öğrenci vermede emsalleri arasında en iyi olmak.
MİSYON : Türk Milli Eğitim sisteminin temel ilke ve amaçları doğrultusunda eğitim-öğretim faaliyetlerinin düzenlenmesi, kurum çalışanlarına, öğrencisine ve velisine ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda hizmet sunacak çağdaş, aydın, insan ilişkileri düzenli, memnuniyeti yüksek çalışan kadrosu ile ülkemizin verimliliğine ve Atatürkçü insan yetiştirmesine katkıda bulunacak Cumhuriyetin temel niteliklerine bağlı, geleceğe çağdaş insanımızı ulaştıracak, verimli bir çalışma yapmak.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : İKİLİ
Kantin: 0
Yemekhane : 1